Treceți la conținutul principal

Numerele destinului, zodiile si compatibilitatile acestora



NUMERELE DESTINULUI

            Numerele transmit energie care se reflecta in tot ce exista in univers. Forta lor se rasfrange si asupra omului , determinandu-i caracterul si destinul sau. Data de nastere a fiecarui om este sub influenta unor numere dominatoare.  Astfel:
·      NUMARUL 1 corespunde zodiei Leu.
Oamenii nascuti sub acest numar sunt oameni independenti, dinamici, dornici sa inventeze mereu. Avand multa initiativa  si energie, sunt foarte capabili in actiuni de comert, in constructii si medicina, ca neurologi si chirurgi. Nu le place sa fie criticati, avand o minte agera si cu idei originale. Prin taria lor de caracter, fiind indrazneti, pot acumula bunuri materiale. Compatibilitatea perfecta este cu numerele 2 si 6, 3 si 4. Sunt foarte fericiti alaturi de numerele 5 si 7, si total incompatibili cu numerele 1 si 8.
·      NUMARUL 2 corespunde Balantei.
Cei nascuti sub acest numar sunt amabili, prudenti si diplomati. Nu sunt pretentiosi, fiind timizi si modesti. Desi  in aparenta sunt calmi si linistiti, ei ascund multa agitatie si nervozitate. Nu sunt dominatori si nu cauta sa isi impuna punctul de vedere, sunt oameni cumpatati, calmi si linistiti. La ei predomina sentimentele si apoi ratiunea. Fiind persoane sensibile, isi iubesc familia, caminul.  Compatibilitatea este ideala cu numerele 2, 4, 6, 1 si 8 si sunt incompatibili cu nr.7.
·      NUMARUL 3 corespunde zodiilor Pesti si Sagetator.
Nativii nascuti sub vibratiile numarului 3 sunt capabili sa intreprinda orice actiune, sunt persoane incantatoare si remarcate in toate domeniile de activitate. Sunt oameni  veseli, increzatori in viata si optimisti. Sunt oameni tandri si afectuosi, atragatori prin firea lor placuta si entuziasmul lor. Le place sa se imbrace frumos, fiind foarte cocheti. Prin farmecul lor deosebit, sunt aventurieri, iar atunci cand se indragostesc, iubesc cu adevarat, cu tot sufletul. Nu sunt ranchiunosi. Compatibilitatea acestui numar este cu numerele 1, 3, 5 si 9.
·      NUMARUL 4 corespunde Fecioarei.
Persoanele nascute sub influenta numarului 4 sunt perseverente, darze, incapatanate si hotarate, care detesta lenea si indolenta. Pentru faptul ca nu accepta compromisuri, isi fac foarte multi dusmani.  Le place ordinea si disciplina, sunt prudenti si seriosi in tot ceea ce fac. In dragoste au sentimente stabile si trainice, desi sunt persoane timide. Compatibilitatea este perfecta cu numerele 2, 6 si 7.
·      NUMARUL 5 corespundezodiilor scorpion, varsator si gemeni.
Acestor persoane le place viata, sunt aventurieri, prefera independenta. Au o personalitate puternica, cu oscilatii mari si bruste intre starile sufletesti. Este numarul cel mai agitat si mai vioi dintre toate numerele.  Desi au multi prieteni, foarte putini le sunt devotati si sinceri. Au un farmec deosebit si o atractie deosebita , dar din cauza temperamentului categoric, e necesar sa isi aleaga cu grija partenerul de viata. Compatibilitatea cea mai buna este tot cu numarul 5, dar si cu 3. Este incompatibil cu numerele 1, 4 si 9.
 
·      NUMARUL 6  corespunde zodiilor Taur si Balanta.
Sunt emotivi si romantici, cu o gandire analitica, sunt generosi, iubind confortul si armonia. Sunt persoane demne de incredere, ordonate si corecte. Sunt altruisti, sentimentali si romantici, simt nevoia sa fie indrumatori si sfatuitori.  In iubire sunt seriosi, cu sentimente intense si profunde. Compatibilitatea este perfecta tot cu numarul 6 si sunt incompatibili cu numerele 7 si 9.
·      NUMARUL 7 corespunde zodiilor Pesti si Fecioara.
Sunt oameni cu o puternica capacitate intelectuala, studiosi si analitici. Ii preocupa misterele vietii si al mortii, existenta spiritului in viata pamanteasca si viata lor astrala. Sunt cumpatati si rezervati.  Avand un simt de observatie foarte dezvoltat, cunosc foarte bine sufletul oamenilor. Sunt oameni originali, creativi si independenti. Sunt cei mai profunzi oameni intelectuali, ii preocupa religiile, misticismul, parapsihologia. ESTE CEL MAI PERFECT NUMAR DIN TOATA NUMEROLOGIA MAGICA. Au o cultura vasta,obtinuta printr-un studiu intens, caci preocuparea lor de baza este sa isi cultive spiritul. Sunt foarte putin preocupati de latura materiala, banii insa ii castiga cu usurinta. Vor cunoaste greu fericirea in casnicie datorita capacitatii intelectuale si a caracterului lor distant. Compatibilitatea perfecta a numarului 7 este cu numerele 7, 4 si 9.
·      NUMARUL 8 corespunde zodiilor Scorpion, Berbec si Capricorn.
Sunt persoane energice si increzatoare in sine, cu o personalitate puternica si un spirit de initiativa deosebit. Sunt impulsivi, ambitiosi, indrazneti; iubesc adevarul si detesta minciuna. In viata le place sa conduca, sa dea ordine si sa se impuna. In dragoste, ca in toate activitatile, cer totul sau nimic, pretinzand o supunere totala.  Compatibilitatea este foarte buna cu numerele 2 si 6, satisfacatoare cu 4, 7 si 9, sunt foarte fericiti cu 5 si 3, dar si incompatibili cu 1 si 8.
·      NUMARUL 9 corespunde zodiilor Rac
Sunt cei mai altruisti si mai nobili din toata numerologia. Sunt persoane inteligente, pline de initiativa, cu o mare putere de intuitie spirituala. Sunt constiinciosi, le place ordinea si lupta pentru dreptate si corectitudine. Idealul lor in viata este sa faca oamenii mai buni si mai fericiti. Desi in aparenta sunt veseli, in profunzimea lor sunt persoane singuratice. Prin gandirea lor profunda isi dezvolta facultati psihice deosebite, precum premonitia si clarviziunea. Se indragostesc frecvent pana ajung sa isi gaseasca persoana potrivita. Compatibilitatea cea mai buna o are cu numarul 7 si este incompatibil cu numerele 1 si 5.
Surse foto: http://numerologycalculator.org, Live Today With Passion
Pentru consultatii personalizate: www.lusneac.com
In colaborare cu : Oana Ignat

Comentarii

  1. Subscriu intrebarii anterioare. :) Oare noi nu ne putem incadra niciunde? Stiu ca suntem mai ... ciudatei, ca traim de multe ori in lumea noastra, dar chiar niciun numar nu ni se potriveste? :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

De ce este semnul zodiacal al Lunii mai important decat cel al soarelui?

Potrivit lui Jyotish (astrologia vedică sau indiană), planetele se împart în trei categorii principale: personale, interpersonale și trans-personale. Cele două astre luminoase, Soarele și Luna sunt considerate planete personale, deoarece ele reprezintă trăsăturile caracterului nostru mai mult decât altele. Ele sunt regele și regina împărăției noastre personale și toate celelalte planete sunt în funcțiune și în relație cu ele. Soarele reprezinta gandirea si imaginea noastra in societate, cum ne percep ceilalti, dar si relatia cu tatal si ce impact a avut aceasta in harta nativului. Luna arata gandirea, modalitatea cum functioneaza mintea si cat de puternic sau nu se lasa influentata de emotii si de mediul inconjurator. Aceasta mai arata si relatia cu mama, impactul avut de aceasta in viata nativului sau lipsa acesteia sau e sentimentelor materne care au legatura directia cu evolutia emotionala a persoanei. Astrologia vedica considera Luna ca fiind principalul semnif

Bolile sufletului - Vindecă-ți harta astrologică - LIPSA CURAJULUI DE A ACȚIONA

Lipsa curajului de a acționa este o altă “boală a sufletului”, o neputință care îmbolnăvește trupul și mintea.  Dacă la baza sa, curajul este abilitatea de a te confrunta cu frica, durerea, riscul, pericolul și incertitudinea, lipsa lui va aduce toate aceste manifestări în viața ta. În unele cazuri poate să îți fie frică de înălțime, în altele să ieși dintr-o relație toxica sau din prietenii care nu îți aduc nimic pozitiv. Lipsa curajului de a spune fix în față ceea ce gândești, ceea ce simți poate aduce de multe ori frustrări, neîmpăcare cu propriile alegeri și cu propriul Eu. Unii spun că atunci când ai curaj nu îți este frică. În opinia mea, curajul se naște pe fond de frică, altfel, nu ar mai fi considerat un act de cutezanță. Mai grav este că omul modern a ajuns să trăiască precaut și să nu mai acționeze mânat de curaj. Și, dacă te gândești mai bine, de fapt, în spatele frustărilor tale stă frica și lipsa de curaj. Frica de a pierde ce? Un confort, o apartenență la un g

Cum folosim lumânările parfumate pentru a ne îndeplini dorințele! Află aici:

  Folosești lumânări decorative, parfumate, pentru a crea o atmosferă plăcută în casa ta? Și eu, iar astăzi o să îți spun cum le utilizez terapeutic, ca să-mi schimb starea și să atrag succesul, dragostea și armonia în viața mea. Tu știi însă că lumânările parfumate se folosesc în funcție de ziua săptămânii și rezultatul pe care vrei să îl obții? Practic, prin simpla lor aprindere, ele pot deveni atat obiecte terapeutice, cat si o modalitate folosita de scole pentru a atrage ce iți doresti. De regulă, când aleg lumânări parfumate decorative eu țin cont de culoarea, parfumul, forma sau compoziția lor, dar mai ales de ziua săptămânii. Întotdeauna cumpăr pentru casă două-trei lumânări deodată. Stocul este mereu împrospătat și le aprind în funcție de ceea ce doresc să obțin de la ele! Lumânări decorative, parfumate, alese în funcție de ziua săptămânii  Luni - Lumânările albe sunt pentru ziua de luni pentru că aduc un mental mai puternic, claritate în gânduri și în e

8 legi ale Karmei pe care sa nu le incalci!

Sunt mandra sa afirm ca luna aceasta fac 10 ani   d e cand practic astrologia vedica si  consultatiile personalizate. Au fost cu mult studiu pe harti, o scoala in SUA  si mii de destine schimbate din toate colturile lumii datorita interpretarilor sau previziunilor, ceea ca ma face sa realizez cat de important a fost acest timp pentru cei din jur care au avut incredere si nu i-am dezamagit. In acesti  10 ani si eu am evoluat incredibil, am calatorit, am facut presa si televiziune, am invatat, m-am mutat in Elevtia datorita faptului ca mi-am gasit jumatatea sufletului meu si am o minune de aproape 2 ani de fetita. Multumesc lui Dumnezeu, mi-am atras lucrurile in viata mea cum mi-am dorit si asta vreau sa faceti si voi. Toate acestea acumulate m-au facut acum sa scriu acest articol.  Recunosc ca ideea o datorez subconstientului meu, deoarece cu ea m-am trezit de dimineata in minte, dar sper din suflet sa va ajute sa nu mai faceti greselile pe care 90% din oameni le fac. 1.Inainte iert

Cum functioneaza KARMA NEGATIVA?

Cum functioneaza KARMA NEGATIVA? Legea KARMEI: Niciodata nu te juca cu vietile celorlalti, deoarece pot dovedi ca sunt niste jucatori mai buni ca tine. Ce greseli facem:   Termenul ,,karma'' isi are originea in Hinduism si Budism, iar in sanscrita este ,,karman'', ceea ce inseamna actiune, efect, credinta( legea cauzei si a efectului) . Maestrul  Yoghin Paramahansa Yogananda spunea: „Un copil se naste in ziua si la ora la care radiatiile ceresti sunt in armonie matematica cu karma sa individuala. Horoscopul, harta personala si interpretarea ta este un portret ce dezvaluie si reveleaza inalterabilul sau trecut si probabilele sale rezultate viitoare.”    Nu exista nimic la intamplare. Nimic nu incepe un nou lant de evenimente. Universul e un ciclu perpetuu. Orice spunem sau facem are o consecinta. Carevasazica, prin karma intelegem totalitatea gandurilor, dorintelor si actiunilor, pozitive sau negative, din vietile anterioare (karma veche) si din

CE SI CUM ATRAGEM IN VIATA NOASTRA? (campurile energetice)

                Fiecare persoana, fiecare planta, fiecare animal, copac, fiecare lucru fizic emite energie.   Fiecare dintre noi trimitem in afara energie, in toate directiile, din centrul fiintei noastre. Aceasta energie se misca in afara sub forma de unda. ”Energia pleaca din tine, trece prin pereti, peste munti, dincolo de luna, in Eternitate. Ea nu se opreste absolut niciodata.” N. Donald Walsch              Fiecare gand pe care l-ai avut vreodata da culoare acestei energii, da forma acestei energii.                            Daca iti doresti ceva de origine materiala: bani, o locuinta, masina sau orice altceva sau de origine spirituala: liniste, echilibru,fericire, creeaza gandul potrivit care sa iti scoata in cale ceea ce iti doresti, lucreaza prin afirmatii repetate, timp de 21 de zile, timp in care prind forma retelele neuronale,   prin citate care sa reprezinte acea dorinta a ta si nu te abate de la gandul creat nici macar o clipa. Vibratia, viteza, lun

CHAKRELE – POLII DE ENERGIE si ZODIILE

CHAKRELE – POLII DE ENERGIE si ZODIILE Chakrele sunt polii de energie ce se gasesc in corpul nostru, esentiali armoniei entitatii omenesti si dezvoltarii ei spirituale. Sunt 7 chakre mai importante : 1.      Muladhara, Centru Radacina, situata chiar langa coccis, este chakra predominanta a Capricornului si Varsatorului .   Elementul sau este pamantul, semnul sau este patratul. Este raspunzatoare de reproducere si excretie si il face pe Capricorn sa fie un supravietuitor si un invingator. Cand este in echilibru, Muladhara aduce Varsatorului flexibilitate si controleaza si instinctul matern. 2.      Svadisthana sau chakra agreabila, situata la baza organelor sexuale este centrul de forta al Pestilor si Sagetatorilor. Aceasta chakra este raspunzatoare de caldura sufleteasca a acestor nativi, dar si de inclinatia lor catre aspectele spirituale ale vietii, inclinatia catre erotism si senzualitate. Elementul ei este apa, semnul este semiluna. 3.      Manipura, chakra plexu

CE ”ASTEPTARI” ARE DUMNEZEU DE LA NOI?

                        Multa lume s-a intrebat macar o data in viata: Ce ”Asteapta” Dumnezeu de la noi?              Ei bine, raspunsul pe cat este de ”oau!”, pe atat este de simplu. Dumnezeu nu Vrea Nimic de la noi! Exact! Absolut NIMIC!  Daca Dumnezeu este Totul si a Creat Totul, de ce ar avea nevoie de ceva de la noi?   Daca El ne-a dat liberul arbitru fiecaruia dintre noi si ne-a dat posibilitatea sa ne cream liberi drumul in viata, de ce ne-ar ingradi deciiziile? Dumnezeu nu Vrea ca El sa hotarasca pentru noi, fiecare dintre noi avand posibilitatea sa o faca. Cand faci alegerea ca Dumnezeu sa hotarasca pentru tine, inseamna ca ai coborat panzele, ai dat drumul la carma si ai lasat barca in voia valurilor, pe o mare in furtuna. ” Asta , deoarece Dumnezeu alege cu adevarat pentru tine, ceea ce tu alegi pentru tine.” Neale Donald Walsh V-ati gandit ca poate Dumnezeu nu vrea ceva anume de la oameni, ci exista pentru a le oferi ceva oamenilor . Si poate ca ceea

Gaseste-ti echilibrul interior facand aceste lucruri simple:

Secretul de a te simți bine cu tine însuți constă în găsirea unui echilibru interior în toate aspectele legate de Sinele propriu, aducând armonie în corp, minte și spirit. Totul în noi este conectat, astfel încât echilibrul la nivel psihologic și emoțional, de exemplu, are, de asemenea, un impact asupra organismului și asupra întregii noastre ființe. De fapt, când ne lipsește un echilibru interior, trăim momente de neliniște, dificultate și durere. Pe de altă parte, dacă putem restabili echilibrul dintre corp, minte si spirit, putem trăi o stare de bine interioară și se reflecta in viața noastră. Trebuie să avem grijă de noi înșine, din punct de vedere fizic, mental și interior, pentru a restabili echilibrul. Acum vreau să vă vorbesc despre unele aspecte pe care puteți lucra pentru a vă simți mai bine cu voi înșivă. 1. Nu depinde de ceilalți Trebuie să învățăm să ne simțim bine chiar și pe cont propriu și să nu fim dependenți emoțional de ceilalți. Libertatea individuală
La ce ne indeamna Mercur retrograd in Capricorn si apoi in Sagetator pana pe 8 Ianuarie Se face destul de mult caz pe seama acestei retrogradari mai  ales ca vine odata cu sfarsitul de an si poate sa ne cam dea peste cap anumite planuri. Partea buna vine pentru cei care au deja aceasta planeta retrograda in harta lor natala.Deci daca te-ai nascut in una din cele 4 perioade ale anului in care Mercur este retrograd, ai sanse mult mai mari s-ti mearga chiar minunat in aceste saptamani. Zic asa pentru a pastra lucrurile simple si pe intelesul tuturor. Sunt relatii, discutii, care se intreprind mult mai simplu, mai natural si mai usor atunci cand aceasta planeta ne face sa nu ne grabim in actiuni si ne pune sa reconsideram anumite aspecte din viata noastra. Nu sunt recomandate jocurile de noroc, vanzarile de actiuni si tranzactionarile masive ce tin de bursa. Anumite discutii, argumente si neplaceri pot veni atunci cand ne indepartam de la ce inseamna in sine aceasta perioada. Semnul